Flowers

Станете част от НИК Агро Сървис

Вижте отворените позиции

НИК Агро Сървис е компания за агрономически услуги в областта на прецизното земеделие.

image

Нашата дейност е ориентирана в посока постигане на по-високи резултати в стопанствата чрез иновации и оптимизация. Работим с високи стандарти и отговорност към бизнеса на нашите клиенти и партньори в България и чужбина.

За нас е важно споделянето на ценностите на екипа и компанията. Държим на опита, професионалното отношение и желанието за развитие. Заедно работим усърдно подкрепяйки се, празнуваме успехите си и се забавляваме. За нас нямат значение възраст, пол, религия или раса. Споделяме знанията си един на друг и ценим приемствеността.

image

Нашите ценности

Иновативност

Иновативност

Доверие

Доверие

Любознателност

Любознателност

Екипът

За мен НИК е компания, в която смело можеш да предлагаш и развиваш своите идеи, подкрепян от колеги и мениджъри. Място, където можеш да споделяш и получаваш знания и където можеш да изявиш своите таланти. Тук усещам, че с всеки ден ставам по-добър специалист и по-добър човек. В НИК се работи здраво, но и се постига много. И всичко това, за да бъдем в полза на нашите клиенти.

icon

Ани Попова

Мениджър екип Агрономи

В НИК получавам усещането за етика и уважение. Тук имам възможността да се развивам и да научавам за новостите в сектора от първоизточника. Работя със сплотен екип от професионалисти, които приемам за част от моето семейство.

icon

Ивайло Иванов

Организатор дейности Пробовземане

Завърших химия и мечтаех да се развивам в тази сфера. Работя в лабораторията на НИК от 8 години. Работата е динамична и разнообразна. Силно ме мотивира участието ми в разработването и внедряването на голяма част от методите за анализ, което доведе до моето професионално израстване. Използването на модерна и напълно автоматизирана апаратура ме адаптира бързо към ритъма и отговорностите. Всяка дейност извършвам с огромно желание, старая се да е прецизно и навреме.

icon

Светлана Живанкина-Михова

Старши химик и зам. рък. Лаборатория

Как се развиваме

През изминалата година нашият екип се разви изключително успешно и имахме няколко повода за гордост:

Стажантски програми

Ние искаме да споделяме нашите знания и вярваме, че младите хора могат да бъдат успешни. При нас ще имат възможност да научат за най-новите световни тенденции в земеделието и тяхното приложение у нас и в други страни. Ако сте жадни за знания и имате интерес към иновации, изпратете вашето резюме на hr@nik.bg. Провеждаме регулярно стажантски програми за лабораторни анализи и пробоподготовка, агрономи и администрация.

image